Voorwaarden

Inbreng: Tijdens de openingsuren kan er worden ingebracht. Voor openingsuren klik hier.

Zomerkleding is welkom vanaf maart t/m augustus.

Winterkleding vanaf september t/m januari.

Het is belangrijk dat de kleding modieus en van goede kwaliteit is. Verder dient de kleding schoon, heel en gestreken te zijn. Kleding die niet aan deze eisen voldoet wordt niet geaccepteerd. Inbrengers dienen hun kleding in een goed afgesloten plastic tas te brengen, voorzien van naam en eventueel klantnummer. Nieuwe klanten ook adres en telefoonnummer op de tas vermelden. Ingebrachte kleding die niet geschikt is voor de winkel gaat naar een goed doel.

Speelgoed: Ook kan er speelgoed worden ingebracht mits compleet, schoon en van een merk, zoals Lego, Duplo, Fisher Price, houten speelgoed en Vitech.

Financiën: Na verkoop is 40% voor de inbrenger. Het tegoed van de klant blijft 1 jaar staan, en komt na die periode te vervallen. Kleding die in het seizoen niet is verkocht, wordt naar een goed doel gedaan, en komt zeker goed terecht!

Over kleding die niet in de juiste periode wordt ingebracht en die door 't Grachtje moet worden opgeslagen wordt 25 % uitbetaald.

Aansprakelijkheid: Alle goederen worden voor eigen risico ingebracht. 't Grachtje stelt zich niet aansprakelijk bij vermissing, diefstal of bij brand.

 

 

Copyright © 1999-2018 't Grachtje | HOME | PRIVACY | DISCLAIMER | ES