Zomerkleding  is welkom vanaf maart t/m augustus.

Winterkleding  vanaf september t/m januari.

Het is belangrijk dat de kleding/schoenen modieus en van goede kwaliteit zijn. Verder moet de kleding schoon, heel en gestreken zijn. Kleding die niet aan deze eisen voldoen worden niet geaccepteerd. Kinderkleding kan van maat 56  t/m maat 152 ingebracht worden. Schoenen moeten schoon en gepoetst zijn.  Inbrengers dienen hun kleding in een goed afgesloten plastic tas te brengen, voorzien van naam en eventueel klantnummer.  Nieuwe klanten graag het adres en telefoonnummer op de tas vermelden. Ingebrachte kleding die niet geschikt is voor de winkel gaat    naar een goed doel.

Speelgoed: Naast tweedehands kleding kan ook speelgoed ingebracht worden, schoon en van een merk, zoals Lego, Duplo, Fisher Price en houten speelgoed.

Financiën:  Na verkoop is 40% voor de inbrenger. Het tegoed van de klant blijft 1 jaar staan ​​en komt daarna te vervallen.

Indien er niet in de juiste periode wordt ingebracht,  en door ‘t Grachtje moet worden opgeslagen, wordt 25% uitbetaald.

Aansprakelijkheid:   Inbreng van goederen is geheel op eigen risico. In geval van diefstal, vermissing, brandschade, waterschade of beschadiging wordt er niets vergoed.